International Higher Education Teacher Award 2021/2022

Cena je součástí mezinárodního projektu PROFFORMANCE a klade si za cíl ocenit excelentní a inspirativní vzdělávací počiny na vysokých školách v zapojených partnerských zemích (Rakousko, Chorvatsko, Česko, Gruzie, Maďarsko a Srbsko) a z nich postupně vytvářet databázi té nejlepší sdílené praxe.

23. 11. 2021

Cílem projektu PROFFORMANCE, jehož je MŠMT partnerem, je propagace kvalitní výuky a spolupráce ve vzdělávací činnosti na vysokých školách a také vzájemná podpora a mentoring vyučujících. Záměrem Teacher Award je identifikovat a ocenit vynikající pedagogické postupy/aktivity a poskytnout příležitosti nejen ke sdílení a výměně příkladů dobré praxe, ale také k podpoře spolupráce mezi institucemi. MŠMT by projektem i cenou samotnou rádo rozvíjelo již fungující aktivity na podporu vzdělávací činnosti vysokých škol na národní úrovni, jakými jsou zejména Cena ministra za vynikající vzdělávací činnost a konference Dny vzdělávací činnosti vysokých škol.

Nominaci je možné provést do 15. prosince 2021 prostřednictvím online formuláře: https://profformance.eu/call-for-application

Přihlášk, které budete chtít podat jménem pana rektora, je nutné odeslat do 30.11.2021 k rukám Barbory Šenkýřové.


Více článků

Přehled všech článků

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info